diumenge, 9 de setembre del 2018

COMENCEM!


Arran d'unes reformes a l'Acròpolis d'Atenes, l'Erectèion ha quedat com podeu veure. Quins comentaris us suggereix aquesta imatge?

9 comentaris:

Anònim ha dit...


CARLES SÀNCHEZ HIDALGO

Aquest muntatge, esta format per el temple grec "Erechtheum", situat al nord d'Atenes en honor als deus Atenea Polias Poseidó y Erecteo, rei mític de la ciutat; una dona dins del edifici; i uns llibres situats al seu damunt.

Crec que aquest muntatge fa referència al coneixement que hi ha en aquella zona de Grècia.

Natàlia03 ha dit...

les dones es diuen cariatides que sostenen els llibres, que representen la cutura que hi havia en aquell temps

Cel Curulla ha dit...

Aquestes dones que es diuen cariatigues tenen uns llibres damunt del cap representan que elles ensenyen la cultura.

Oriol Morreres ha dit...

Representa la cultura d'atenes, les columnes que son dones s'anomenen cariatides, els llibres que tenen damunt del cap la cultura que tenien les dones em aquell temps

Anònim ha dit...


Àlex Vallés Villanova 4rtB

L'imatge és un temple grec anomenat Erecteón, situat al costat nort de l'Acròpolis de Atenes en honor a la deeesa Atenea Polias i Poseidon.

Jo crec que l'autor de la imatge ha volgut projectar que aquestes dones ensenyaves i difonien el llati posant uns llibres sobre aquestes cariàtiques.

Unknown ha dit...

Marc Garcia: Em sembla que els llibres damunt una obra que les seves "columnes" estan fetes per persones, vol dir que les persones som els que aguantem les llengües i la seva escriptura.

Nerea Benavent ha dit...

Jo crec que esta imatge simbolitza les dones carregant amb el poder de saber llegir, i poder mantenir un càrrec important en la seva vida.

Unknown ha dit...

A mi aquesta imatge em dona la sensació de que són milers i milers d'any d'història recollits en tots aquests llibres, i estàn damun de les columnes, perquè és un monument històric.

Maryam Idrissi ha dit...

En aquesta fotografia puc deduir que en aquella època la literatura tenia un gran valor i estava damunt de tot.